Til innhold

Energibrønnboring – Energibrønn som varmekilde

Vi er spesialister på boring av energibrønner. Ved hjelp av en bergvarmepumpe kan en energibrønn gi deg store energibesparelser.

Hitech Energy har topp moderne borerigger bemannet av dyktig personell med lang erfaring. Boringen er vanligvis gjort på en dag. Energibrønnen med koblinger blir dekket av jord, og i de fleste tilfeller vil toppen av energibrønnen bli dekket av gress slik at hele installasjonen utendørs er under bakken.

Energibrønn for bergvarme

Et bergvarmeanlegg består av en varmepumpe som henter opp solenergi lagret i fjellet, på sjøbunnen eller under gressplenen rett utenfor døren din. Denne energien hentes via en brønn som går dypt ned i bakken og hvor temperaturen er stabil året rundt. Dette gjør bergvarme og energibrønn til en svært effektiv, stabil og miljøvennlig varmekilde. For de aller fleste vil dette være den foretrukne form for varmekilde, både med tanke på komfort og økonomi.

Bergvarmepumpen gir deg enkel tilførsel av varmtvann og varme, og sørger for et behagelig og stabilt innemiljø – uansett hvor ekstremt været er utenfor. Og når solen står på fullt, kan bergvarmepumpen brukes til air conditioning.

For mer informasjon bergvarmeanlegg med bergvarme Trykk her

Hvor dypt borer man etter bergvarme?

Hvor dypt borehullet skal være avgjøres av flere faktorer, blant annet bergart og grunnvannsnivå, men også hvilket effektbehov energibrønnen skal dekke. Dybden varierer fra 70 til 300 meter, og diameteren på energibrønnen er ikke større enn 140mm.

Boringen etterlater få eller ingen spor. Vi er vant til å jobbe i hager, og passer på å legge igjen minst mulig spor, bortsett fra selve borehullet.

Velg en totalentreprenør

Ved å velge en totalentreprenør kan du som kunde være trygg på at prosjektet blir kvalitetssikret og forskriftsmessig gjennomført. Vi borer energibrønn både for privatkunder, borettslag og næringsbygg. Hitech Energy utfører prosjektet fra A til Å.

Har du spørsmål om energibrønnboring eller ønsker en gratis befaring? Kontakt oss i dag så hjelper vi deg.

 Ta kontakt for gratis, uforpliktende befaring for etablering av din nye energibrønn

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Knut Olav Knudsen

Forretningsutvikler

+47 922 22 668 knut.olav@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

Økonomi og regnskap

+47 400 02 862 andreas@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Daniel Moe

Digital Markedsfører

+47 479 05 824 daniel@hitechenergy.no