Til innhold

Energibrønnboring

Ønsker du bergvarme og trenger en brønnborer?

Hitech Energy har topp moderne borerigger bemannet av dyktig personell med lang erfaring. Boringen er vanligvis gjort på en dag. Energibrønnen med koblinger blir dekket av jord, og i de fleste tilfeller vil toppen av energibrønnen bli dekket av gress slik at hele installasjonen utendørs er under bakken.

Et bergvarmeanlegg består av en varmepumpe som henter opp solenergi lagret i fjellet, på sjøbunnen eller under gressplenen rett utenfor døren din. Denne energien hentes via en brønn som går dypt ned i bakken og hvor temperaturen er stabil året rundt. Dette gjør bergvarme til en svært effektiv, stabil og miljøvennlig varmekilde. For de aller fleste vil dette være den foretrukne form for varmekilde, både med tanke på komfort og økonomi. Bergvarmepumpen gir deg enkel tilførsel av varmtvann og varme, og sørger for et behagelig og stabilt innemiljø – uansett hvor ekstremt været er utenfor. Og når solen står på fullt, kan bergvarmepumpen brukes til air conditioning.

For mer informasjon varmepumpeanlegg med bergvarme Trykk her

Hvor dypt borer man etter bergvarme?
Hvor dypt borehullet skal være avgjøres av flere faktorer, blant annet bergart og grunnvannsnivå, men også hvilket effektbehov energibrønnen skal dekke. Dybden varierer fra 70 til 300 meter, og diameteren på energibrønnen er ikke større enn 140mm.

Boringen etterlater få eller ingen spor. Vi er vant til å jobbe i hager, og passer på å legge igjen minst mulig spor, bortsett fra selve borehullet.

 Ta kontakt for gratis, uforpliktende befaring for etablering av din nye energibrønn

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Henning Hed Jensen

SALGSANSVARLIG

+47 401 72 315 henning@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no