Til innhold

Grunnarbeider anleggsarbeider

Graving – Drenering – Fundamentering

Med vår moderne maskinpark, lange erfaring og kompetanse på grunnarbeider er vi tilgjengelige for oppdrag som en totalleverandør av gravetjenester. Vi leverer alt fra fjell til opparbeidet utemiljø. Ingen jobb for stor, ingen for liten.

Les mer på vår nettside Hitech Anlegg.

Drenering

Drenering av din bolig er viktig for inneklimaet og for å hindre fuktskader. Et stort pluss er også at verdien på boligen øker betydelig når du kan dokumentere at drenering nylig er forskriftsmessig gjennomført.

Hitech Energy tilbyr graving og drenering rundt bygninger. Vi utfører om ønskelig også andre typer gravearbeider som ofte er tilknyttet drenering eller fornuftig å utføre samtidig, slik som graving for kummer, kabelgrøfter og stikkledninger. Slike gravearbeider kan selvfølgelig også utføres uavhengig av om det er behov for drenering.

Vi utfører fuktsikring og drenering av kjellervegger og grunnmurer med ISODREN.

Du som kunde vil motta samme service som vi utøver i all vår virksomhet. Vi gir deg råd og spesifiserte tilbud hvor du som kunde har god oversikt og kan være trygg på omfanget og kvaliteten på arbeidet som vil bli utført og på prisingen av dette.

Graving

Våre dyktige gravemaskinførere kan utføre og bistå til gjennomføring av gravearbeider i et bredt spekter av typer oppdrag. Vi har nye 1,7, 5,5 og 9 tonns gravemaskiner klare for oppdrag, og vi har egne kjøretøy for massetransport.

Fundamentering

Hitech Energy tilbyr boring til fundamentering av alle typer bygg. Vi opplever svært fornøyde entreprenører og privatkunder i dette segmentet, mye takket være våre erfarne boreoperatører som løser de fleste utfordringer kombinert med riktig og moderne rigger og utstyr.

Ofte er peling den foretrukne metoden for å sikre både mindre og større byggbygg. Stålkjernepeling er den mest miljøvennlige og effektive måten å sikre fundament ved usikre grunnforhold.

Peler kan settes i fundament på nybygg såvel som på eksisterende bygg. Stålkjernepeling er stålpeler i foringsrør fylt med betong. Pelene bores gjennom fundament, løsmasser og ned i fjell. Pelene kan både strekk- og trykkavlaste bygningmasser.

Vi borer stålkjernepeler som sikrer setnigsfritt bygg i all overskuelig fremtid. Metoden brukes på store bygninger så vell som boliger og mindre bygg.

 


Ta kontakt for rådgivning eller befaring av jobb

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Henning Hed Jensen

SALGSANSVARLIG

+47 401 72 315 henning@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no