Hvorfor HeatAcc Energisentraler?

  • Patentert konstruksjon for varmelagring i akkumulatortanker
  • Nytenkende innen funksjon, installasjon og design
  • Design som øker plasseringsmuligheter
  • HeatAcc energisentral vant VVS prisen for sin unike temperatur sjiktning
  • Unik design som øker nytteverdien uansett varmekilde
  • Fleksibel og fremtidsrettet
  • Utformingen forbedrer solvarme lagring betydelig
  • Maksimalt utbytte av varmen fra alle energikilder
  • Enkel installasjon
  • Svensk kvalitet på sitt beste

 

HeatACC Multitanker

Et moderne energieffektivt varmesystem bygger på at det finnes en effektiv akkumulatortank som lagrer den energien som de tilkoblede varmekildene produserer. Enkelt sagt er akkumulator tanken "hjertet" av systemet. Tanken burde også være forberedt på fremtiden. Mulighet for tilkobling av flere varmekilder er en svært viktig faktor ved valg av energisentral.

Ofte hører du om ulike temperatur soner når folk snakker om energisentraler. Temperatursonene i tanken er en viktig parameter for å oppnå høyt utbytte av energi som mulig. I en feil konstruert tank mangler denne lagdeling som gjør systemet svært ineffektiv . En annen faktor som ofte blir nevnt i denne sammenhengen er virkningsgrad. Virkningsgraden på de enkelte komponentene i varmesystemet er ikke et mål på hvor effektivt hele varmesystemet håndterer den ekstra energien. Effektiviteten av hele oppvarmingssystemeter er det som skal utgjør den totale effektivitet på hele systemet.

HeatAccs akkumulatortanker er prisbelønte for sin innovative konstruksjon, effektivitet og moderne design. En akkumulatortank fra HeatAcc muligjør en økning av varmesystemets effektivitet med inntil 20 %. Økningen i virkningsgrad gir økning av energiutbytte og reduserte kostnader for innkjøp av energi i mange år framover.

HeatAcc Akkumulatortanker 300 TBSE-01/02 og 400TBS

Når energilagringsbehovet er stort og/eller det er ønskelig med lange sykluser mellom ladningene så er dette riktig akkumulator. HeatAcc TBSE-01/02 300 og HA 400 TBS er en komplett energisentral. Tilkoblingene i tankene gir fleksibilitet til å kombinere flere tanker for å motta og utnytte energikapasitet fra en rekke varmekilder samtidig. Ved eller pellets, varmepumpe, solfangere er noen eksempler på kombinasjons bruksområder. Den vannbårne røykgassveksleren RVX 10 installeres over en eksisterende peis som et ideelt komplement til en varmepumpe på de kaldeste vinterdagene.

Nyhet! HeatACC-300TBS villa energisentral

300 TBSE er en komplett varmesentral. Sentralen er utstyrt med ekspansjonstank og sirkulasjonspumpe ferdig montert på fabrikken for å gjøre innstallasjonen enkel. Designen av produktet er identisk som våre andre sentraler. Hva som skiller produktet fra 400 TBS er volumet (300 liter).

Seriekobles
Ved behov for større volum kan tanker seriekobles. Den første, tekniktanken, inneholder da alt av koblinger og styringer. De påfølgende er enklere, men med samme unike skjiktegenskaper.

Volumtanker
Ved behov for større volum kan tanker seriekobles. Den første, tekniktanken, inneholder da alt av koblinger og styringer. De påfølgende er enklere, men med samme unike skjiktegenskaper.

Volumtanker HA-V og L serien
Selv meget større lagringsbehov konfigureres enkelt basert på den modulære utformingen av volum tanker grupperte kombinasjoner dekker bokstavelig talt ethvert lagringsbehov.

HeatAccTBS4002