Solenergi

10 minutter solstråling tilsvarer 1 års globale energi forbruk

Solens stråler kan gi oss varmt vann og varme til våre hjem store deler av året. Dette er en ren miljøvennlig energi kilde som er helt gratis.

Dagens effektive solfangere koblet til en HeatAcc energisentral er en svært energieffektiv måte å dra nytte av den energien som sola gir. Et solanlegg er en enkel installasjon, har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. Levetiden på solfangerne oppgis til nærmere 40 år.

Sol er en av fremtidens energikilde

Sol er utømmelig, ren og samtidig uten unntak den største energikilden vi har. Et solenergi system kan imøtekomme en stor del av energien som kreves for å varme opp vann til husholdningsbruk, men også være et flott supplement til oppvarming av våre boliger, svømmebassenger, idrettsanlegg etc.

Fra april til september vil solfangere helt eller delvis kunne erstatte elektrisitet som brukes til produksjon av varmtvann, og til en viss grad også være et supplement til varmebehovet. Husets energiforbruk varierer med type hus, størrelse, plassering og antall familiemedlemmer. Selvfølgelig avhenger det av hva slags hus du har, husets beliggenhet og nåværende varmesystem. Hvis husets varmeanlegg eller varmtvannsbereder bør skiftes, er det lurt å vurdere en installasjon av solfangere.

KS 2000 Solfanger panel

Kobles enkelt til energisentralene HeatACC 300TBSE eller 400TBS. Solfangerne seriekobles enkelt etter behov. Vanlighvis 1-2 pers pr panel.

Type Spesifikasjon
Dimensjoner 2019 x 1037 x 90 mm
Vekt 39 kg
Max arbeids trykk 6 bar
Ideell gjennomstrømning 1,2 – 1,9 l/min pr panel (multipliseres med antall paneler)