Energibrønnboring i Lambertseter - Hitech Energy
Til innhold

Energibrønnboring i Lambertseter

Publisert:12.05.2021

Energibrønnboring Lambertseter

«Vi ble svært imponert over hvor effektivt og ryddig Hitech Energy utførte arbeidet. De var på plass allerede dagen etter vi bestilte brønnboring – og påfølgende dag var energibrønnene, inkludert kollektorer, ferdige. De opptrådte ryddig og viste kvalitet i alle ledd.»

Som bransjen eneste totalentreprenør av Bergvarmeanlegg, leverer vi vanligvis komplett installasjon av bergvarmepumpe med energibrønn. Men i blant bistår vi også andre entreprenører med vår ekspertise. Vi hjalp en entreprenør i Oslo med energibrønnboring for kunde i Lambertseter.

Vi boret to energibrønner på 180 meter per brønn, med foringsrør og kollektorer. Energibrønnene vil hente energi fra berget og distribueres via Bergvarmepumpen. Både oppdragsgiver og grunneier var overveldet av hvor raskt og effektivt arbeidet ble utført.

Vi ble svært imponert over hvor effektivt og ryddig Hitech Energy utførte arbeidet. De var på plass allerede dagen etter vi bestilte brønnboring – og påfølgende dag var energibrønnene, inkludert kollektorer, ferdige. De opptrådte ryddig og viste kvalitet i alle ledd.

Hans Erik Fossum, Daglig leder – Fossum & Kristiansen

Totalentreprenør og Spesialist på Bergvarme

Vi er totalentreprenør av varmesystemer og spesialister på bergvarmeanlegg. Vi har alle nødvendige fagfolk under ett og samme tak, noe som gir oss en unik mulighet til å levere komplette bergvarmeanlegg til din bolig eller borettslag.

Fra oss får du hjelp og veiledning gjennom hele prosessen.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring.

Del på: