Bergvarmeinstallasjon hos borettslag i Bærum - Hitech Energy
Til innhold

Bergvarmeinstallasjon hos borettslag i Bærum

Publisert:03.12.2020

«Hitech Energy leverte langt over forventningene vi hadde. De var profesjonelle gjennom hele arbeidet og vi er strålende fornøyd med vårt nye bergvarmeanlegg»

– Niclas Bojarv, Styreleder i Borettslag.

Fra oljefyring til energisparende Bergvarmeanlegg

Det er fortsatt mange som benytter seg av oljefyring som varmekilde – både i privatboliger og større bygg. Oljefyring er både skadelig for miljøet og svært dyrt å drifte sammenlignet med moderne varmesystemer. Nadderudjordet Borettslag i Bærum tok kontakt med oss for å utforske hvilke muligheter som finnes. Våre erfarne fagfolk foretok en grundig befaring av tomt og eksisterende varmesystem – løsningen landet på bergvarmeanlegg.

Gammel oljefyringstank
Den gamle oljefyringstanken fra 1964

Vi erstattet det gamle oljefyringsanlegget med tre NIBE F1145 bergvarmepumper som henter varme fra tre energibrønner, ny akkumulatortank og to nye varmtvannsberedere.
Til sammen har varmepumpene effektstørrelse på 51 kW og vil dekke borettslagets varmebehov for 18 leiligheter (ca. 1 400 m²).

Bergvarmepumper
Ferdig bergvarmeinstallasjon

Totalentreprenør gir kvalitetssikring og trygghet

En bergvarmeinstallasjon er en prosess som består av flere steg og krever fagfolk med forskjellige kompetanseområder. I slike prosjekter hvor kunden velger å benytte seg av flere aktører oppstår det ofte misforståelser eller varierende kvalitet ved enkelte eller flere leveringer.

Som totalentreprenør tar Hitech Energy ansvar for hele prosjektet, fra befaring og utforming av tilbud – til overlevering og gjennomgåelse av varmesystemet. Vi har egne fagfolk i alle ledd. Dette gir kunden trygghet for at hele prosjektet er kvalitetssikret og alle forskriftsmessig krav blir holdt.

«Det oppstår ofte uventede problemer eller misforståelser under slike prosjekter, men vi er strålende fornøyde med Hitech Energy. Kan trygt anbefales.»

Niclas Bojarv, Styreleder i Borettslag.

Les mer om bergvarme her, eller kontakt oss for en gratis befaring.

Del på: