Bergvarme fra Thermia - Hitech Energy
Til innhold

Bergvarme fra Thermia

Publisert:19.08.2021

thermia bergvarmepumpe

«Jeg er strålende fornøyd med det nye bergvarmeanlegget mitt. Alt fra befaring til ferdig levering opplevdes profesjonelt og trygt.»

– Ivar Jørgensen, Asker.

Skreddersydd løsning

Vi ønsker alltid å finne den beste løsningen for våre kunder. Naturligvis er alle boliger forskjellige, så hvilket alternativ som er det mest lønnsomme vil derfor variere fra bolig til bolig. Ved befaring utfører vi en grundig gjennomgang av boligen, og legger frem de beste alternativene. Denne gangen landet valget på bergvarme fra Thermia.

Hos Ivar Jørgensen i Asker landet valget på en 18 kW Atlas bergvarmepumpe fra Thermia. Dette er en kraftig varmepumpe med svært god effektregulering. Med en innebygd el-kolbe på 8 kW leverer den ekstra tilskudd på kalde dager og gir ekstra sikkerhet om kompressoren i varmepumpen skulle havarere.

bergvarme thermia atlas

Varme fra 350 meter dyp energibrønn

Et varmepumpeanlegg gir høyere besparelse når temperaturen stiger inn i varmepumpen, noe som jevnt og trutt bedres jo dypere det bores. Etter kundens behov endte vi opp med en 350 meters dyp energibrønn. Dette er nok til at varmepumpen får tilstrekkelig energi til å kunne kjøres med jevn varme gjennom hele året.

I løpet av et år kan en energibrønn bidra med 120-150 kWh/meter, avhengig av brønnens dybde.

Jeg er svært fornøyd med hele prosessen jeg har hatt med Hitech Energy. Selve installasjonen er nøye utført, og varmepumpen er så stillegående at jeg i starten trodde den var avslått.

Ivar Jørgensen, Kunde

Bergvarme fra Thermia og NIBE

Vi leverer komplette bergvarmeanlegg med varmepumper fra NIBE og Thermia. Hva slags type varmepumpe og tillegg vi anbefaler avgjøres av flere faktorer som blant annet – geologiske forhold, boligtype, energiforbruk og eksisterende varmesystem.

Som totalentreprenør står vi fritt til å levere det utstyret og produktet vi mener vil gi boligen best mulig varmedistribusjon og besparelse. Dette gir oss en mulighet til å kunne levere det beste markedet har å tilby.

Med et bergvarmeanlegg kan du oppnå en energibesparelse opp mot 70-80%.

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring for å se på dine muligheter rundt bergvarme.

Del på: