Referanser - Hitech Energy - Alltid fornøyde kunder
Til innhold

Referanser

Vi er stolte av å kunne vise til gode kunderelasjoner opp gjennom årene. Vi installerer rundt 100 varmeanlegg hvert år og gjør flere hundre oppdrag med bergvarme og utfasing av oljefyr.

Nordre Skøyen Hovedgård og Trosterudvillaen

"Hitech Energy var løsningsorienterte, fleksible og opplevedes som et trygt valg. Vi er svært fornøyde med de nye Bergvarmeanleggene." - Per Morten Nordby, Oslo Boligentreprenør.

Les mer

Bergvarme fra Thermia

"Jeg er strålende fornøyd med det nye bergvarmeanlegget mitt. Alt fra befaring til ferdig levering opplevdes profesjonelt og trygt." - Ivar Jørgensen, Asker.

Les mer

Bergvarmeanlegg til privatbolig i Hosle

«Jeg er veldig fornøyd med Hitech Energy og arbeidet som er utført ifm. fjerning av oljetank og installasjon av nytt bergvarmeanlegg. Vel utført arbeid til avtalt pris!» - Vincent Thue

Les mer

Energibrønnboring i Lambertseter

"Vi ble svært imponert over hvor effektivt og ryddig Hitech Energy utførte arbeidet. De var på plass allerede dagen etter vi bestilte brønnboring – og påfølgende dag var energibrønnene, inkludert kollektorer, ferdige. De opptrådte ryddig og viste kvalitet i alle ledd."

Les mer

Bergvarmeanlegg til St.Hansberget Borettslag

Vi er svært fornøyde med jobben Hitech Energy har utført, og kan trygt anbefale bergvarme til alle som har mulighet til å få dette installert

Les mer

Bergvarmeinstallasjon hos borettslag i Bærum

"Hitech Energy leverte langt over forventningene vi hadde. De var profesjonelle gjennom hele arbeidet og vi er strålende fornøyd med vårt nye bergvarmeanlegg" - Niclas Bojarv, Styreleder i Borettslag.

Les mer