Til innhold

Referanser

Vi er stolte av å kunne vise til mange gode kunderelasjoner opp gjennom årene. Vi installerer rundt 100 varmeanlegg hvert år og gjør flere hundre oppdrag med utfasing av oljefyr

«Hitech utførte håndgraving ned til toppen av tanken, skar åpning av denne og tømte restoljen, fylte tanken med Leca osv. Ingen skader på hagen. Jeg er godt fornøyd med arbeidet som ble utført»
Erik Solheim, Oslo

«Arbeidet Hitech Energy utførte vil jeg si ble gjort renslig og effektivt av proffe mennesker»
Sidsel, Lommedalen

«Your customer service has been beyond approach. Arrived on time and was very friendly and helpful. He did a great job fuelled on coffee and l can’t fault his work.. I can’t recommend you more highly»
Stephen Weare, Leangen

«Hitech fjernet en oljetank ute og parafinanlegg inne, samt satt opp ny varmepumpe. God service, og når valgte løsning ikke var mulig kom de raskt opp med en ny løsning. Veldig fornøyd med resultatet»
Gunn Engvig, Røyken

«Vedrørende oppskjæring og fjerning av oljefyr. Jobben ble gjort på en fin måte til avtalt pris og tid. Veldig godt fornøyd»
Reidar Nilsen, Ski

«Vi har brukt Hitech til installasjon av mange varmepumper. Topp, profesjonell bedrift som vi opplever som ryddige og pålitelige»
Morten og Hege, Nesøya

«Problemfritt smarbeid. Alt utført til avtalt tid og pris. Bruker gjerne Hitech igjen om det trengs»
Diana, Lierskogen

«Hadde behov for et profesjonelt firma som kunne fjerne to store oljetanker som lå svært vanskelig til i kjelleren min. Tok kontakt med Øystein hos Hitech Energy som ordnet med to solide karer som kom til Drammen samme uken som jeg ringte. Jobben ble gjort på noen få timer og plutselig var jeg oljefri. Samtlige ansatte ved Hitech Energy jeg var i kontakt med var både hyggelige og profesjonelle. alt av papirer knyttet til jobben ble levert til meg samme dag. Veldig fornyød med jobben som ble gjort! Bruker Hitech Energy neste gang også!»
Eric Balloux, Drammen

«Vi var veldig fornøyde med jobben Hitech Energy gjorde for oss. De var raske og proffe. Det ble skade på vegg i prosessen men de var effektive og reparerte dette. Det satt vi pris på. Rettferdig pris. Anbefales!»
Ana Lid, Bærum

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Henning Hed Jensen

SALGSANSVARLIG

+47 401 72 315 henning@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no