Hitech Energy AS er en totalleverandør av systemer for vannbåren varme og forbruksvann. Kjernen i vår teknologi er den prisbelønte og patenterte akkumulatortanken HeatACC 400 TBS.

Tanken er mer varmeteknisk effektiv enn konkurrentene i markedet og kan levere høyere temperatur til vannbåren varme.Systemet er velegnet som erstatning for oljefyr i bygninger med vanlig radiatoroppvarming.

Akkumulatortankens fleksibilitet gjør at den kan kombineres med flere forskjellige varmekilder som varmepumpe, solfangere og vedkaminer.
Varmekildene kan også brukes samtidig. Den unike konstruksjonen av akkumulatortanken gjør at fremtidige varmekilder enkelt kan kombineres i våre systemer.
Hitech Energy AS leverer energisystemer basert på luft/vann, vann/vann, sol/vann og ved/vann.

Energisystemene til Hitech Energy AS er basert på moduler. Det vil si at dersom man ønsker å utvide installasjonen kan man enkelt seriekoble flere tanker for å øke kapasiteten, tankene kan også brukes til forskjellig formål.

Hitech Energy AS ble stiftet i 2010 av nåværende teknisk ansvarlig Magnus Vegheim som har mange års erfaring fra varmepumpebransjen. Selskapets formål er å videreutvikle energisparende boligvarmesystemer basert på flere typer energikilder. Etter kort tid etablerte Hitech Energy AS et samarbeid med det svenske firma HeatACC AB. HeatACC AB utvikler og produserer unike varmesentraler, all produksjon foregår i deres produksjonshaller i nord Sverige. Hitech Energy AS eier i dag 16 % av HeatACC AB og er gjennom dette samarbeidet totalleverandør av neste generasjons systemer for vannbåren varme og forbruksvann.

Vår energisentral vant i 2010 prisen som årets VVS produkt. Sammen med vår svenske partner driver vi fortløpende nyutviklinger av systemer basert på luft/vann og væske/vann for nordiske forhold.

For å kunne møte et stadig økende etterspørsel innen energibesparende varmekilder tilbyr Hitech Energy AS også salg og montering av luft/luft varmepumper.

heatacc-hus