Til innhold

Om selskapets kompetanse

Hitech Energy har egne sertifiserte fagfolk og håndverkere på alle viktige områder. Vi installerer tidsmessige og energisparende varmesystemer basert på flere typer energikilder.

Vi leverer systemer og produkter som er velegnet som erstatning av oljefyr i bygninger med vanlig radiatorvarming og/eller vannbåren gulvvarme. Våre produkter er klare for fremtiden. Fra oss får du råd om det siste og beste på markedet og anbefalinger om gode løsninger tilpasset ditt behov og budsjett.

Vårt nedslagsfelt er Oslo og Viken, samt nærliggende områder i Innlandet og Telemark og Vestfold. Vi tar gjerne en gratis befaring for å se på muligheter rundt akkurat ditt prosjekt.

Totalleverandør til ditt prosjekt

Hitech Energy er din totalleverandør og besitter solid erfaring, sertifiseringer i tillegg til gode kundereferanser. Vi utfører hele prosjektet fra A til Å. Derfor har vi våre egne erfarne fagarbeidere og håndverkere på alle viktige områder gjennom prosjektet.
I tillegg til kontaktpersonene du finner nederst på siden har Hitech Energy om lag 20 ansatte fordelt på følgende spesialistfelt:

  • Ingeniører
  • Rørleggere
  • Elektrikere
  • Kjøleteknikere/-montører
  • Maskinførere/-operatører
  • Håndverkere (snekkere, tømrere, malere, flisleggere) og hjelpemenn

Med denne komplekse og solide sammenkoblingen av kunnskap og erfaring kan du være trygg på at vi leverer et godt sluttresultat uansett hvilket varmesystem du velger å gå for.

Ta kontakt for gratis befaring – vi hjelper deg gjerne!

Smarthjem: Gjør varmestyringen i hjemmet ditt smartere!

Ved hjelp NIBE Uplink kan du koble varmepumpen din til smarthjem. På denne måten kan du få en oversikt over forbruket, justere varmen i forhold til om du er hjemme eller ute av huset. Dette gjør at du har full kontroll på anlegget. Du kan også automatisere hvordan systemet skal oppføre seg på visse tider på døgnet eller visse dager i uken, og styre hele anlegget via telefonen din. Det finnes veldig mange muligheter her, både for å gjøre systemet rimeligere og øke komforten i hjemmet uten at utgiftene øker.

Vi hjelper deg å gjøre systemet enda smartere. Ta kontakt med oss i dag!

Vi borer også etter grunnvann

Hitech Energy borer ikke bare energibrønner, vi tar også på oss oppdrag for grunnboring, og vi har mange års erfaring med å bore brønner for grunnvann. Prosessen rundt boring etter grunnvann er på mange måter lik boring av energibrønn. Den starter med forundersøkelse og befaring for å se hvor plassering av brønnen må være basert på grunnforhold og andre forhold. Det er flere hensyn som må tas, blant annet vannbalanse, helning på vannspeil, sikring mot forurensning og vannkvalitet er avgjørende. Samtidig er det ønskelig å plassere brønnen slik at den på en enkel måte kan kobles til vann-nettet via pumpeanlegget.

Ønsker du mer informasjon om boring etter grunnvann? Ta kontakt med oss i dag!

Service og Vedlikehold

Vi har et dyktig serviceteam som utfører vedlikehold og service på hele varmepumpeanlegg. Vi anbefaler et serviceintervall på inntil to år i samsvar med NOVAP (Norsk varmepumpeforening).

Hitech Energy tilbyr gunstig serviceavtale for deres varmepumpeanlegg, denne avtalen innebærer at du blir prioritert ved feil på anlegg, du får gratis support og rabatterte priser.

Trenger du serviceavtale, vedlikehold eller service? Ta kontakt med oss i dag!

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Henning Hed Jensen

SALGSANSVARLIG

+47 401 72 315 henning@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no