Om Hitech Energy - Hitech Energy - Din komplette partner
Til innhold

Om Hitech Energy

Hitech Energy leverer komplette varmesystemer og er Norges eneste totalleverandør av Bergvarme. Vi hjelper både private og større borettslag gjennom hele prosessen med overgangen til en moderne og energibesparende varmeløsning.

Hitech Energy leverer systemer og produkter som er velegnet som erstatning av oljefyr i bygninger med vanlig radiatorvarming og/eller vannbåren gulvvarme. Som totalentreprenør hjelper vi deg gjennom hele prosessen og sørger for at du får den beste løsningen tilpasset ditt behov og budsjett. Våre sertifiseringer dokumenterer trygghet for at vi innehar høy kompetanse og betydelig erfaring.

Vårt nedslagsfelt er Oslo og Viken, samt nærliggende områder i Innlandet og Vestfold. Vi tar gjerne en gratis befaring for å se på muligheter rundt ditt prosjekt.

Totalleverandør til ditt prosjekt

Hitech Energy er din totalleverandør og besitter solid erfaring og gode kundereferanser. Derfor har vi våre egne fagarbeidere og håndverkere på alle viktige områder gjennom prosjektet.
I tillegg til kontaktpersonene du finner nederst på siden, har Hitech Energy om lag 35 ansatte fordelt på følgende spesialistfelt:

  • Ingeniører
  • Rørleggere
  • Elektrikere
  • Kjøleteknikere/-montører
  • Maskinførere/-operatører
  • Brønnborere
  • Håndverkere (snekkere, tømrere, malere, flisleggere, steinleggere) og hjelpemenn

Med denne komplekse og solide sammenkoblingen av kunnskap og erfaring kan du være trygg på at vi leverer et godt sluttresultat uansett hvilket varmesystem du velger.

Kontakt oss for gratis befaring – vi hjelper deg gjerne!

Hitech Energy / Anlegg

Vår anleggsavdeling har en ny og moderne maskinpark som er rigget for å løse de fleste oppdrag sammen med våre dyktige maskinoperatører. Fra oss kan du forvente kvalitet og punktlighet på alle tjenestene vi utfører. Vi tar ansvar for all kontakt med eventuelle etater og styrer prosjektet på en oversiktlig og forutsigbar måte.

Vi utfører et bredt spekter av gravetjenester. Blant annet gravejobber for oppføring av bygninger, alt av grunnarbeid for såler, kabelgrøfter, vann og avløp – og tomteutgraving. I tillegg utfører vi etterarbeider som utarbeidet grøntområder, støttemurer, fundament, belegningsstein, asfaltering, støping og beplanting.

Se våre Anleggstjenester her

Vi borer også etter grunnvann

Hitech Energy borer ikke bare energibrønner, vi tar også på oss oppdrag for grunnboring og har mange års erfaring med å bore brønner for grunnvann.

Prosessen rundt boring etter grunnvann er på mange måter lik boring av energibrønn. Den starter med forundersøkelse og befaring der vi ser hvor plassering av brønnen må være, basert på grunnforhold og andre forhold. Det er flere hensyn som må tas: blant annet vannbalanse, helning på vannspeil, sikring mot forurensning og vannkvalitet er avgjørende. Samtidig er det ønskelig å plassere brønnen slik at den på en enkel måte kan kobles til vann-nettet via pumpeanlegget.

Ønsker du mer informasjon om boring etter grunnvann?

Service og Vedlikehold

Vi har et dyktig serviceteam som utfører vedlikehold og service på hele varmepumpeanlegg. Vi anbefaler et serviceintervall på inntil to år i samsvar med NOVAP (Norsk varmepumpeforening).

Hitech Energy tilbyr gunstig serviceavtale for deres varmepumpeanlegg. Denne avtalen innebærer at du blir prioritert ved feil på anlegg, gratis support og rabatterte priser.

Trenger du serviceavtale, vedlikehold eller service? Ta kontakt her

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

Økonomi og regnskap

+47 400 02 862 andreas@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Aleksander Øverby

Prosjektleder Anlegg

+47 974 23 240 aleksander@hitechenergy.no

Christian Lillelien

Selger Varmesystemer

+47 909 30 355 christian@hitechenergy.no

Rolf Kristian Tangen

Selger Varmesystemer

+47 413 44 720 rolf@hitechenergy.no

Camilla Charlotte Børserud

Administrasjonssekretær

+47 452 12 713 camilla@hitechenergy.no

Ida Elise Myklegård

Digital Markedsfører

+47 997 72 755 ida@hitechenergy.no