Til innhold

Knut Olav Knudsen er klar for Hitech Energy

Publisert:12.03.2021

knut-olav knudsen

Knut Olav går fra Boligenergi til å bli Hitech Energys nye forretningsutvikler. Han tar med seg verdifulle erfaringer etter 25 års fartstid i elektro og VVS bransjen.

Med over 200 befaringer av vannbåren varme og en innholdsrik karriere som blant annet fagsjef for VVS-foreningen og kategoriansvarlig for Brødrene Dahl, har Knut Olav opparbeidet seg en bred kompetanse innen energieffektive varmeløsninger.

Med Knut Olavs kunnskap og nettverk vil Hitech Energy satse enda sterkere på større prosjekter som borettslag og næringsbygg, og vil kunne skreddersy varmeløsninger basert på fornybar energi.

Hitech Energy er et voksende selskap med et sterkt driv. Det blir spennende å jobbe med en totalentreprenør som innehar alle maskiner og fagfolk under samme tak.

– Knut-Olav Knudsen

Han var den første i Norge som testet produsentenes lovnader om energibesparelser på varmeanlegg, og har utført en rekke effektmålinger over lengre tid. Med støtte fra Enova forsket han på hvordan varmeanlegg burde settes sammen for å gi maksimal energieffektivitet.

I løpet av de siste årene har han holdt foredrag for til sammen ca. 7 000 sluttkunder med oljefyring, med fokus på blant annet den økonomiske besparelsen man kan oppnå med å gå over til et moderne varmesystem.

Hitech Energy er stolte av å få Knut Olav med på laget, og vi gleder oss til å ta fatt på større prosjekter og levere markedets beste løsninger.

Del på: