Til innhold

Drenering – Fuktsikring av bygg og konstruksjoner

Vi har lang og verdifull erfaring med drenering og isolering av grunnmurskonstruksjoner.

Vår anleggsavdeling har lang og verdifull erfaring med drenering og isolering av grunnmurskonstruksjoner. Vi har fagfolk med stort engasjement og kunnskap om drenering. Vi drenerer slik at grunnmuren aldri blir utsatt for vann og isolerer kjelleren slik at det blir et behagelig oppholdsrom.

Hindre fuktskader

Drenering av din bolig er viktig for inneklimaet og for å hindre fuktskader. Et stort pluss er også at verdien på boligen øker betydelig når du kan dokumentere at drenering nylig er forskriftsmessig gjennomført. Sørg alltid for at dreneringen er utført korrekt i forhold til forskrifter (lovdatabyggforsk).

Det er mye drenering som gjøres feil hvor det er du som kunde som sitter igjen med en fortsatt fuktig og våt grunnmur. En riktig drenering skal sikre grunnmur 100% mot vann og fukt i mange titalls år fremover i tid og holde vann fra kapillært trykk vekk.

Kapillær trykk er grunnvann som trykker oppover. Dette vannet skal håndteres av dreneringsløsningen slik at det ikke siger opp i grunnmur og grunnflate.

Etterarbeid ved drenering

Etterarbeid utføres etter behov og ønske. Vi utfører grunnarbeid, steinlegging, asfaltering, beplanting, fundamentering eller bygning av veranda – hva enn dere måtte ønske. Vi har egne team for dette, se våre løsninger.

Sertifisering og garanti

Vi utfører fortrinnsvis fuktsikring, isolering og drenering av kjellervegger og grunnmurer med SINTEF godkjente ISODREN som både er trygt og kostnadseffektivt. Ved opparbeiding av drenering hvor vann generelt er et problem i terreng, som ved opparbeiding av oppkjørsel og gårdsplass, benyttes en kombinasjon av forskjellige elementer.

Garanti gis på alt vårt arbeid. Ved bestilling før prosjektstart kan vi dokumentere arbeidet og gi en rapport etter utført oppdrag, så du som kunde er sikker på hva som er utført og at dreneringen er korrekt lagt i henhold til SINTEFs byggforskrifter for drenering.

Velg en spesialist

Du som kunde vil motta samme service som vi utøver i hele vår virksomhet. Vi gir deg råd og spesifiserte tilbud hvor du som kunde har god oversikt og kan være trygg på omfanget og kvaliteten på dreneringsarbeidet som vil bli utført, og på prisingen av dette.

Om ønskelig utfører vi også andre typer gravearbeid som ofte er tilknyttet eller gunstig å utføre når en graveentreprenør først er tilstede. Vi graver og legger alt av kabler, rør, kummer, sluk og sandfang. Vi bygger opp utemiljøet slik dere vil ha det. Se våre anleggstjenester.

Fuktige kjellere er et stort problem. Vi bistår deg med hvordan man skal gå frem ved legging av ny drenering og isolering rundt kjellervegg og grunnmur.

Vil du ha bistand for å avdekke eller utbedre fukt og vannproblemer? Kontakt oss for en gratis befaring!

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

Økonomi og regnskap

+47 400 02 862 andreas@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Aleksander Øverby

Prosjektleder Anlegg

+47 974 23 240 aleksander@hitechenergy.no

Christian Lillelien

Selger Varmesystemer

+47 909 30 355 christian@hitechenergy.no

Rolf Kristian Tangen

Selger Varmesystemer

+47 413 44 720 rolf@hitechenergy.no

Camilla Charlotte Børserud

Administrasjonssekretær

+47 452 12 713 camilla@hitechenergy.no

Ida Elise Myklegård

Digital Markedsfører

+47 997 72 755 ida@hitechenergy.no