Til innhold

Anleggsgartner – Sertifiserte fagfolk gir trygghet

Trenger du hjelp av en anleggsgartner? Vi hjelper deg med alt fra grunnarbeid til det estetiske.

Få hjelp av en anleggsgartner

Som totalentreprenør har Hitech Energy et bredt utvalg av sertifiserte og erfarne fagfolk under ett og samme tak. Våre anleggsgartnere har mange års erfaring innen bransjen, og for oss ingen utfordring for stor.

Trenger du hjelp av en anleggsgartner for å planere, legge belegningsstein eller sette opp støttemur? Vi er klare for å hjelpe deg – både for privat og større prosjekter. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring.  

Fra oss kan du alltid forvente kvalitet og nøyaktighet. Det er ikke nok med at kun det estetiske ser fint ut, det er også viktig med et grundig grunnarbeid som er solid og setningsfritt. Blir ikke dette utført på en forskriftsmessig måte, kan det fort oppstå problemer senere.

Som kunde av oss får du full oversikt for hele prosessen, og en tydelig tilbudsbeskrivelse. Dette gir deg en trygghet så du slipper å bli møtt av uforutsigbare utgifter eller misforståelser.

Her er et utdrag av våre anleggsgartner-tjenester:

  • Planering og legging av belegningsstein
  • Støttemur
  • Grunnarbeid
  • Snøsmelting og varmekabler*
  • Belysning*
  • Gress og beplanting*
    *Utføres kun som etterarbeid

Planering og legging av belegningsstein

Vi utfører prosjekter for planering og legging av belegningsstein, både for privatkunder og bedrifter. Vi har løst flere krevende oppgaver knyttet til opparbeiding av gårdsplasser i ulikt og krevende terreng. Trenger du en steinlegger i Oslo, Viken og omegn så er vi klare for å hjelpe deg.

Vårt fokus er kvalitet og nøysomhet for alle våre kunder – uansett om det er for et stort prosjekt, eller en mindre gårdsplass. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, så kan vi gi deg en oversiktlig pris.

Støttemur

Skal du sette opp støttemur har våre sertifiserte anleggsgartnere den kunnskapen du trenger. Vi utfører alt fra grunnarbeid og planering til ferdig oppstilt støttemur eller kubbemur. Støpning på krevende terreng som fjell eller bratte skråninger kan by på utfordringer hvis man ikke har den nødvendige erfaringen rundt dette. Derfor er det oftest lurt å benytte seg av erfarne fagfolk slik at det ikke bare vil se skikkelig ut, men også holdes støtt i tiden fremover. Anleggsgartner fra oss har fokus på kvalitet og nøyaktighet.

Grunnarbeid

Vår moderne maskinpark er rigget for å løse de fleste oppdrag sammen med våre erfarne og dyktige maskinoperatører. Les mer om våre tjenester for graving og grunnarbeid her.

Tilleggstjenester ved Prosjekter

Ved prosjekter der vi utfører planering, legger belegningsstein eller setter opp støttemur – tilbyr vi også en rekke tilleggstjenester både underveis og etter prosjektet.  

Snøsmelting og varmekabler

Ønsker du å bli kvitt snø og is ved oppkjørsel, inngangsparti eller ved trapper så hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss og forklar hva du ønsker så vil vi gjøre sørge for at du slipper å bekymre deg for isete trapper eller nedsnødd gårdsplass. Vår anleggsgartner hjelper deg!

Belysning

Er man først i gang med å oppgradere utemiljøet sitt kan det også være en tanke å installere ny belysning. Moderne belysning gjør det ikke bare estetisk finere, men det kan også gi bedret sikkerhet.

Gress og beplantning av anleggsgartner

Som totalentreprenør leverer vi de aller fleste tjenester for deg. For alle våre prosjekter tilbyr vi beplantning og etterarbeid hvis det skulle være ønskelig.

Vi bruker kun sertifiserte anleggsgartnere

Som en Sentralt Godkjent totalentreprenør har vi alle nødvendige sertifiseringer for å gi deg som kunde trygghet. Anleggsgartner fra Hitech Energy har fokus på kvalitet og nøyaktighet.
Vårt nedslagsfelt er hovedsakelig Asker, Oslo, Drammen og omegn.

Ønsker du en gratis befaring eller har noen spørsmål? Kontakt oss for en uforpliktende samtale, så hjelper vi deg med ditt prosjekt!

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

Økonomi og regnskap

+47 400 02 862 andreas@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Aleksander Øverby

Prosjektleder Anlegg

+47 974 23 240 aleksander@hitechenergy.no

Christian Lillelien

Selger Varmesystemer

+47 909 30 355 christian@hitechenergy.no

Rolf Kristian Tangen

Selger Varmesystemer

+47 413 44 720 rolf@hitechenergy.no

Camilla Charlotte Børserud

Administrasjonssekretær

+47 452 12 713 camilla@hitechenergy.no

Ida Elise Myklegård

Digital Markedsfører

+47 997 72 755 ida@hitechenergy.no